İSTANBUL / ÜMRANİYE - Necmettin Öztürk İlkokulu

Etiket Sonuçları: haberler

May

Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimiz Tülay TAKAK ve Süreyya GÜNERKAN'A Teşekkür Ederiz

Nis

Çocuklarımız Okul Spor Kulüpleri Liginde Mini Erkek Voleybol Branşında İstanbul 2. Oldular. Heyecanlı ve çok çekişmeli bir maç yaşadık. Şampiyonluğu uzatmada son anda kaçırdık. Öğrencilerimizi, koçumuzu, emek veren öğretmenlerimizi yürekten kutlarız.

Nis

Okulumuz Spor Kulübü Voleybol Kız Takımı, Ümraniye de bu yaş grubunda rakip olmadığı için Ümraniye Şampiyonu olarak İstanbul İl müsabakalarına katılmaya hak kazandı, bugün ilk maçımızı yaptık. Bizim için çok güzel bir deneyim oldu, önümüzdeki maçlara bakacağız.

Tebrikler Çocuklar

Mrt

İstanbul okullar arası Wushu Kung-fu müsabakasında 3-D Sınıfımızdan Bilal KIRAL, İstanbul şampiyonu olarak çıktığı podyumda okul flamamızı açarak bizi gururlandırdı

18 Mart ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ